Κάθε χρόνο η Razer εμφανίζεται στην CES και φέρνει συναρπαστικές concept συσκευές. Φέτος μας έδειξε το Project Linda, που είναι ένα laptop dock για το Razer Phone.

Το Linda έρχεται με οθόνη 13.3 ίντσες, ανάλυσης QHD, στα 120Hz, με υποστήριξη HDR. Η οθόνη είναι παρόμοια με αυτή του κινητού, στα θέματα τεχνολογίας. Η οθόνη του κινητού θα χρησιμοποιείται σαν touchpad για το Laptop, με δυνατότητα χρήσης και σαν δεύτερη οθόνη. Στην χρήση touchpad, δεν θα μπορούσε να λείπει ο RGB φωτισμός, καθώς Razer χωρίς Chroma δεν λέει.

Όταν το κινητό μπαίνει στο dock, θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 835 και τα 8GB RAM, για ομαλή εμπειρία Android. Στο αποθηκευτικό χώρο θα προσθέτονται άλλα 200GB για backup και για έξτρα παιχνίδια. Το Linda προσφέρει επίσης μια θύρα USB-A, μια θύρα USB-C και 3.5mm jack για τα ακουστικά μας.

Το Project Linda έρχεται με μπαταρία 53.6Wh, αρκετή για τρεις φορτίσεις του τηλεφώνου. Το πάχος του είναι στα 15mm και ζυγίζει μόλις 1.25γρ.

Όπως και με όλα τα concept προϊόντα της Razer, δεν έχουμε πληροφορίες για το αν και πότε θα το δούμε στην αγορά. Μέχρι στιγμής η εταιρία μαζεύει feedback, όμως μένουμε επιφυλακτικοί στο αν η συσκευή θα τα καταφέρει να βγει στην αγορά. Όπως και να έχει είναι μια αρκετά καλή ιδέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.