Αν θυμάστε, μόλις πριν από λίγους μήνες, η Google αποκάλυψε ότι η Developer Edition του Project ARA θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο – στην πραγματικότητα, η επίσημη ιστοσελίδα του Ara εξακολουθεί να το αναφέρει αυτό. Ωστόσο, μια νέα έκθεση από το Reuters αναφέρει ότι η εταιρεία έχει αναστείλει το project.

project-ara-the-end1Αν και αυτό είναι σίγουρα άσχημα νέα για εκείνους που έβλεπαν μέλλον μέσα από Projects σαν το ARA, φαίνεται να υπάρχει μια μικρή ελπίδα ακόμα. Η έκθεση επισημαίνει ότι η Google μπορεί να χορηγήσει άδειες για εκμετάλλευσης της τεχνολογίας Ara μαζί με άλλους κατασκευαστές.

Η Google ήθελε να χρησιμοποιήσει τα modular κομμάτια του Ara και σε άλλες συσκευές εκτός από smartphones, ως μέρος του Internet of the Things (IoT). Θα ήταν λοιπόν λογικό να χορηγήσει άδειες εκμετάλλευσης της τεχνολογίας και να προσπαθήσει να βοηθήσει άλλους κατασκευαστές να φέρουν το ARA στην αγορά.

Project Ara

Μέχρι στιγμής, η Google δεν έχει δώσει κανένα σχόλια σχετικά με το θέμα, αλλά αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.