Το MIUI 13 έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό και πριν καν η εταιρεία αναβαθμίσει όσες συσκευές έπρεπε ανακοίνωσε, κυκλοφόρησε, και ξεκίνησε τη διάθεση του MIUI 13.5. Ακολουθώντας την ίδια τακτική; φαίνεται να ετοιμάζει το MIUI 14, πριν καν ολοκληρώσει το χρονοδιάγραμμα διάθεσης της προηγούμενης βασικής έκδοσης της ROM της.

Το Xiaomiui έκανε decompile εφαρμογές συστήματος από το codebase του συστήματος και βρήκε αναφορές στην επερχόμενη ενημέρωση. Στον κώδικα εμφανίζεται το κωδικό όνομα “nuwa” και το κωδικό όνομα “fuxi” που ίσως ανήκουν σε δύο τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται το MIUI 14 να κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Αυγούστου, ενώ η Xiaomi φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη τις εσωτερικές δοκιμές σε άγνωστα μοντέλα. Το MIUI 14 θα βασίζεται σε Android 12 και Android 13, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποια έκδοση του OS της Google θα είναι βασισμένη η πρώτη έκδοση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλύτερα διότι η αναβάθμιση που έλαβα στο Poco X3 pro μου άφησε τις μπάρες του ήχου με μόνιμη σκίαση μέσα τους με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω σε ποιο επίπεδο είναι η ένταση ανά πάσα στιγμή. Βλέπω μόνο γκρι. Αν είναι τέρμα χαμηλά, ή τέρμα ψηλά, δεν έχω εικόνα.
    Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω τουλάχιστον στην προηγούμενη έκδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.