Η Huawei εργάζεται εδώ και πολύ καιρό στα Mate 50. Σύμφωνα με τις αναφορές, η σειρά έχει τέσσερα μοντέλα, το 50e, το απλό, το Pro, και το RS, τα οποία θα κυκλοφορήσουν τουλάχιστον με δύο επεξεργαστές, τον Kirin 9000S και τον Snapdragon 888, λόγω εξάντλησης του αποθέματος Kirin SoCs.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, τα Mate 50 θα ανακοινωθούν και θα κυκλοφορήσουν, τελικά, τον επόμενο μήνα, μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτή η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές και τώρα μπορούμε να τη θεωρούμε δεδομένη, διότι τα τηλέφωνα έχουν λάβει πολλές πιστοποιήσεις.

Όταν κάποια συσκευή λαμβάνει μαζικά πιστοποιήσεις σημαίνει ότι πλησιάζει η στιγμή της κυκλοφορίας της. Τα Huawei Mate 50 έχουν περάσει από τουλάχιστον τρεις βάσεις πιστοποιήσεων στην Κίνα, τις 3C, SRRC, και CTA. Επιπλέον, αναμένεται να κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας, αν και δεν γνωρίζουμε το πότε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.