Εδώ και καιρό ακούμε για το πιο προσιτό Galaxy Watch FE της Samsung, με τις πρόσφατες διαρροές να προσφέρουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο smartwatch. Τώρα, το Galaxy Watch FE εμφανίστηκε στο Amazon, επιβεβαιώνοντας τόσο την τιμή όσο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Galaxy Watch FE είναι μια επανεκκίνηση του Galaxy Watch 4 με άλλο όνομα, ή ένα πειραγμένο Watch 6. Η συσκευή έχει τον ίδιο σχεδιασμό, το ίδιο υλικό και τις ίδιες προδιαγραφές, απλά με μια νεότερη έκδοση του Wear OS out of the box και κάποιες άλλες μικρές βελτιώσεις.

Στην ουσία, το Galaxy Watch FE συμβάλλει στη συμπλήρωση της σειράς smartwatch της Samsung, προσθέτοντας μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή, καθώς η σειρά Galaxy Watch 7 και η έκδοση “Ultra” είναι στα σκαριά. Επίσης, συμπληρώνει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ των FE προϊόντων.

Πρόσφατα, στο Amazon Ιταλίας εμφανίστηκε μια πλήρη καταχώρηση του Galaxy Watch FE, επιβεβαιώνοντας ορισμένες βασικές λεπτομέρειες. Δυστυχώς, δεν περιέχει φωτογραφίες, αλλά καταγράφει τη συσκευή ως “Samsung Galaxy Watch FE (40mm) BT Pink Gold”.

Samsung Galaxy Watch FE Amazon

Δεν έχουμε ακούσει ακόμα τίποτα για την ύπαρξη ενός μοντέλου 44mm, κάτι που βγάζει νόημα, γιατί θα ήταν ακριβότερο. Η περιγραφή αναφέρει ότι το Samsung Galaxy Watch FE έχει διαστάσεις 40x10x39mm και βάρος 26.6g. Το πιο σημαντικό είναι ότι η καταχώριση επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Galaxy Watch FE.

Σύμφωνα με την καταχώρηση, το έξυπνο ρολόι τα πωλείται στα 199 ευρώ, τιμή που συμφωνεί με τα προηγούμενα leaks. Η καταχώριση αναφέρει επίσης ότι οι προπαραγγελίες θα αποσταλούν μέχρι τις 24 Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας επίσης μια προηγούμενη διαρροή που ήθελε το Watch FE να κάνει ντεμπούτο μόνο του, πριν το Unpacked event του Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.