Αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις αγορά ενός νέου smartphone, θα υπάρχουν πλήθος επιλογών στην αγορά από τον επόμενο μήνα και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου της επόμενης χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Apple θα διαθέσει τη σειρά iPhone 15, θα ακολουθήσουν τα Google Pixel 8 και Google Pixel 8 Pro, ενώ τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη σειρά Galaxy S24.

Σύμφωνα με τον Yogesh Brar στο Twitter, όλα τα εν λόγω flagship smartphones θα έχουν κάτι κοινό και θα είναι οι ακριβότερες τιμές. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε μια αύξηση της τάξεως των 50-200 δολαρίων ανάλογα την έκδοση. Το ίδιο θα συμβεί και με τη σειρά Xiaomi 14 series.

Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, όλοι οι κατασκευαστές θα αυξήσουν τις τιμές, και κανείς δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την αύξηση των άλλων για να προωθήσει τις δικές του προτάσεις. Και αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι πως όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνει η Apple με τα iPhone 15, που όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά ακριβά.

Ζαλίζει το κόστος του 2TB iPhone 15 Pro Max

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.