Η ιστοσελίδα New York Times είχε καταφέρει να αποκτήσει στα χέρια της τον τιμοκατάλογο του Predator, η αλλιώς την πρόταση που είχε υποβάλλει η Intellexa σε ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας για την απόκτηση του λογισμικού. Σε αυτόν τον τιμοκατάλογο αναφέρονται άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία όχι μόνο για την τιμή του και για τις υποστηριζόμενες συσκευές αλλά και για τις δυνατότητές του.

Όλη η υπόθεση ξεκίνησε το περασμένο έτος με την ιστοσελίδα Inside Story να αναφέρει ότι παρακολουθούνταν με το Predator το κινητό του δημοσιογράφου Κουκάκη, κάτι που είχε προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα η τιμή ξεκινά από τα 13.600.000 ευρώ για το βασικό πακέτο και αυξάνεται ανάλογα με τις δυνατότητες. Όπως βλέπουμε στις υποστηριζόμενες συσκευές περιλαμβάνονται συσκευές iOS και Android. Συσκευές της Samsung και της Huawei μπορούν να μολυνθούν όπως και τα iPhone μέχρι το iOS 14, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή ισχύος της εν λόγω πρότασης δηλαδή 31/3/2021.

Βρες εδώ το αρχείο full

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.