Όλα τα flagship smartphones και ειδικότερα εκείνα της upper-midrange κατηγορίας διαθέτουν OLED οθόνες ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις οι πράσινες γραμμές εμφανίζονται από το πουθενά. Το πρόβλημα επηρεάζει όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, όπως την OnePlus, τη Samsung , την Apple και τη Google. Και η OnePlus είναι η πρώτη που το παραδέχεται.

oneplus green lines

Όλα τα smartphones τα οποία θα παρουσιάσουν το εν λόγω πρόβλημα, θα έχουν εγγύηση για πάντα για τις οθόνες τους, παρέχοντας δωρεάν αντικατάσταση για όλους τους χρήστες στη μεγαλύτερη αγορά smartphone συσκευών την Ινδία.

Η OnePlus είναι η πρώτη εταιρεία η οποία αναγνωρίζει ότι οι OLED οθόνες είναι επιρρεπείς σε τέτοια προβλήματα. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η Samsung. Αν και η ίδια έχει προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση για ορισμένα Galaxy smartphones στο παρελθόν δεν έχει παραδεχθεί ακόμη επισήμως ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στο hardware.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω φτιάξει μόνος μου το τηλ μου Oneplus 8 pro σύμφωνο με την Samsung ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στο hardware.

  2. A52s όταν κάνω πλοήγηση με αλλαγές φωτεινότητας (φώτα δρόμου) γίνεται χριστουγενιατικο δεντρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.