Μετά από πολλά leaks και teasers η ZTE παρουσίασε τα νέα της Axon smartphones, τον Απρίλιο, αλλά δεν αποκάλυψε το απλό μοντέλο, ενώ κανένα από τα άλλα δύο (Axon 30 Pro και Axon 30 Ultra) δεν έχει under-display selfie κάμερα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Ni Fei, ανακοίνωσε ότι μπορεί να μην το παρουσίασαν, αλλά η κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο μοντέλο με under-display κάμερα νέας γενιάς. Απλώς δεν στάθηκε δυνατό να το λανσάρουν εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης chip και άλλων προβλημάτων.

Το πόσο σύντομα εννοούσε κανένας δεν το γνώριζε, αλλά φαίνεται ότι μετά από δύο μήνες η εταιρεία είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει το νέο της θαύμα. Το ZTE Axon 30 έχει νέας γενιάς under-display κάμερα σε μία οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz – σύμφωνα με teaser.

Επίσης, η οθόνη του smartphone έχει 400ppi πυκνότητα πάνω από την selfie κάμερα – πάλι σύμφωνα με teaser. Αυτή η πυκνότητα είναι η διπλάσια από αυτή που έχει το Axon 20. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η απόδοση της UDC του Axon 30 είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη και μία real life φωτογραφία που κυκλοφόρησε δείχνει ότι το κομμάτι της οθόνης που την κρύβει περνάει απαρατήρητο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.