Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι το πιο ακριβό και πλούσιο σε δυνατότητες τηλέφωνο στη σειρά S22, με χαρακτηριστικά όπως S Pen με υποδοχή πάνω στη συσκευή, διπλούς τηλεφακούς με εντυπωσιακές δυνατότητες ζουμ, και τεράστια μπαταρία.

Ωστόσο, στον ιστότοπο της Samsung υπάρχει αναφορά ότι τα S22 και S22 Plus στην πραγματικότητα είναι καλύτερα από το Ultra – τουλάχιστον σε ένα σημείο, αφού προσφέρουν εγγενή εγγραφή βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης 960fps.

Η Samsung αναφέρει: “Στα Galaxy S22 και S22 Plus, οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν περίπου 0,5 δευτερόλεπτα βίντεο που τραβήχτηκε στα 960fps με περίπου 16 δευτερόλεπτα αναπαραγωγής. Στο Galaxy S22 Ultra, οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν περίπου 1 δευτερόλεπτο βίντεο που τραβήχτηκε στα 480fps και να βελτιώσουν ψηφιακά το βίντεο στα 960fps με περίπου 32 δευτερόλεπτα αναπαραγωγής.”

Με άλλα λόγια, το Samsung Galaxy S22 Ultra φτάνει στα 480fps με εξαιρετικά αργή κίνηση και χρησιμοποιεί παρεμβολή λογισμικού για να φτάσει το όριο των 960fps.

Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι τα μισά από τα καρέ στα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο του S22 Ultra είναι διπλότυπα καρέ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φαντάσματα και άλλα τεχνουργήματα.

Ωστόσο, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε το μοντέλο Ultra να υστερεί σε αυτόν τον τομέα, καθώς το S21 Ultra του περασμένου έτους δεν είχε επίσης εγγενή υποστήριξη αργής κίνησης 960fps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.