Το Samsung Galaxy A05 κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω ενός πλήθους από leaks και φήμες. Αυτή τη φορά, το προσιτό smartphone εμφανίστηκε στις πρώτες πραγματικής φωτογραφίες.

Η συσκευή πιστοποιήθηκε από την Anatel, τον Εθνικό Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας, και η καταχώριση περιέχει δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μπροστινό και το πίσω μέρος του smartphone.

Το Samsung Galaxy A05 διαθέτει γυαλιστερό πάνελ με γραμμωτό μοτίβο σε μαύρο χρώμα, ενώ στην πρόσοψη υπάρχει επίπεδη οθόνη με chin και Infinity-U για την selfie κάμερα. Το πλαίσιο είναι σχεδόν επίπεδο.

Samsung Galaxy A05 Live Photos

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy A smartphone με τον Helio G85. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του τηλεφώνου αναμένεται να είναι 5.000mAh, ίδια με του A04, αλλά μάλλον θα έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας.

Η εμφάνιση του Samsung Galaxy A05 σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων πιστοποίησης σημαίνει ότι η κυκλοφορία του στην αγορά είναι προ των πυλών. Το τηλέφωνο δεν περιμένουμε να κοστίζει πάνω από 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.