Όλοι κάνουμε λάθη για τα οποία μετανιώνουμε αλλά ένα ζευγάρι από την Ινδία το τερμάτισε. Σίγουρα το iPhone 14 είναι ίσως ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορείς να αγοράσεις σήμερα αλλά είναι επίσης και πιο ακριβό από άλλα flagship smartphones.

Στην Ινδία για παράδειγμα, ένα άτομο θα πρέπει να ξοδέψει το ένα τρίτο του ετήσιου μισθού για να αγοράσει το iPhone 14 Pro. Φυσικά, πρόκειται για πολλά χρήματα, αλλά με όλο το hype που υπάρχει μπορεί να κάνει πολλούς ανθρώπους να κάνουν πράγματα που ούτε τα φαντάζεσαι.

Ένα ζευγάρι από την Ινδία πούλησε το 8 μηνών βρέφος για να χρηματοδοτήσουν την αγορά του iPhone 14 και φυσικά των ταξιδιών τους. Τα οικονομικά τους δεν ήταν καλά και όταν οι γείτονες εντόπισαν το ζευγάρι με ένα iPhone στο χέρι και το βρέφος να απουσιάζει κάλεσαν τις αρχές. Η μητέρα αποκάλυψε ότι πούλησε το βρέφος και με τα χρήματα έκαναν διάφορα ταξίδια για να δημιουργήσουν Instagram reels και άλλα μικρά video με το iPhone. Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τη μητέρα όσο και το άτομο που αγόρασε το μωρό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.