Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα Mi CC11 που θα έχει ως επίκεντρο της κάμερες. Τα smartphones θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως ως Redmi Note 11 και 11 Pro και σιγά σιγά μαθαίνουμε για τα χαρακτηριστικά και το design τους.

Προηγούμενη αναφορά έλεγε ότι το απλό μοντέλο θα έχει 64MP κύρια κάμερα και το Pro διαθέτει 5x περισκοπική και τηλεφακό. Τα μοντέλα θα έχει 90Hz OLED οθόνες, το απλό θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 778G SoC ή 780 και το Pro τον Snapdragon 870.

Ένα leaker είχε αναφέρει ότι το Redmi Note 11 Pro θα έχει 1/1.3” αισθητήρα στην κύρια κάμερα και ότι θα χρησιμοποιεί τον φημολογούμενο από καιρό 200MP αισθητήρα της Samsung – που επίσης αναμένεται να τον διαθέτει το Mi 12.

Τώρα το LetsGoDigital μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα πρώτα renders του smartphone με τους τεράστιους φακούς και το ορθογώνιο module. Απολαύστε το λοιπόν, μέχρι το επόμενο leak.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.