Το Xiaomi 12 Pro πέρασε από τα χέρια του DxOMark και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα megapixel δεν κάνουν την κάμερα, ενώ θέλει πολύ δουλειά για να φτιαχτεί ένα καλό module. Με συνολική βαθμολογία 146 πόντους έρχεται στα ίσια με το S22 Ultra, μοντέλα του 2021, ακόμα και με το Vivo X50 Pro+ του 2022.

Στη φωτογραφία πήρε 141, στο ζουμ 65 με την κορυφή να είναι το 107 αυτή τη στιγμή, και στο βίντεο 111. Τα προβλήματα που οδήγησαν σε αυτούς τους βαθμούς είναι το artifacts σε HDR σκηνές κατά την ισχυρή επεξεργασία, η απουσία μεγάλου εύρους ζουμ, και η υποέκθεση του θέματος σε βίντεο με χαμηλό φωτισμό.

Όχι, δεν τελειώσαμε ακόμη. Υπάρχει αρκετά σκοτεινή υπογραφή ήχου κατά την αναπαραγωγή, δεν είναι κατάλληλο για εγγραφή συναυλιών και παραστάσεων, ενώ υπάρχουν διαφημίσεις στη βασική εφαρμογή μουσικής – η Xiaomi είχε πει ότι θα βελτιώσει την κατάσταση των διαφημίσεων στο MIUI, λέμε τώρα.

Στα θετικά, το Xiaomi 12 Pro καταγράφει καλές λεπτομέρειες στις περισσότερες συνθήκες σε φωτογραφία και βίντεο, έχει γρήγορη επαναλαμβανόμενη αυτόματη εστίαση, πολύ καλή απόδοση στη λήψη φωτογραφιών τη νύχτα, και αποτελεσματική σταθεροποίηση σε βίντεο με έντονη κίνηση.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την ευρεία απόδοση στερεοφωνικής εικόνας στις εφαρμογές λήψης και αναπαραγωγής, και την καλή ηχητική υπογραφή κατά τη λήψη. Κάπως έτσι το 12 Pro βρέθηκε στην 14η θέση του DxOMark. Να δούμε τι θα κάνει το Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.