Το Facebook δεν πραγματοποιεί συχνά αλλαγές στο μενού των ρυθμίσεων, τόσο στα apps όσο και στην ιστοσελίδα του, αλλά όταν το κάνει τους αλλάζει τα φώτα. Δεν μπορείς να φανταστείς που είναι θαμμένη η σίγαση των ενοχλητικών ήχων που κάνει η εφαρμογή του. Τέλος πάντων, σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς αλλάζεις γλώσσας στο app και την ιστοσελίδα.

Ξεκινάμε με το app. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω ότι ανοίγεις την εφαρμογή του Facebook. Ωπ, το είπα. Anyway, προχωράμε. Τώρα, πατάς τις τρεις παύλες πάνω δεξιά και μπαίνεις στις “Ρυθμίσεις και απόρρητο”. Βλέπεις μπροστά σου διάφορες επιλογές, αλλά εσένα σε ενδιαφέρει η “Γλώσσα”. Πατάς λοιπόν τη “Γλώσσα” και στη λίστα που θα εμφανιστεί διαλέγεις τη γλώσσα που θες να χρησιμοποιεί το Facebook. Με το που θα διαλέξεις γλώσσα, το app θα κάνει επανεκκίνηση.

Τα πράγματα στην ιστοσελίδα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Πρώτα από όλα, κάνεις κλικ στο βελάκι πάνω δεξιά, πατάς στις “Ρυθμίσεις και απόρρητο”, και μετά μπαίνεις στη “Γλώσσα”. Το Facebook σε μεταφέρει σε μία νέα σελίδα. Εδώ κάνεις κλικ στην “Επεξεργασία” που υπάρχει δίπλα στη “Γλώσσα Facebook”, διαλέγεις τη γλώσσα που θες, και πατάς “Αποθήκευση αλλαγών”. Tο FB κάνει ανανέωση και η γλώσσα έχει αλλάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.