Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει τα νεότερα flagship smartphones της, τα S24. Όλα τα μοντέλα έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά leaks, με το Samsung Galaxy S24 Ultra να εμφανίζεται στις περισσότερες διαρροές. Έχουμε δει πάρα πολλά leaks με renders, ακόμα και με real life φωτογραφίες του flagship smartphone, αλλά τώρα έχουμε στη διάθεση μας εικόνες που το δείχνουν δίπλα – δίπλα με τον προκάτοχο του.

Όπως παρατηρούμε στις εικόνες, τις οποίες εντόπισε και κοινοποίησε ο γνωστός leaker Ice Universe, βλέπουμε ότι το Galaxy S24 Ultra είναι λεπτότερο από το Galaxy S23 Ultra. Μάλιστα, η διαφορά είναι σημαντική, γιατί το S24 Ultra έχει πάχος 8.6 χιλιοστά και ο προκάτοχος του είναι στα 8.9 χιλιοστά. Επιπλέον, το ηχείο δεν έχει γρίλια με πολλές γραμμές, αλλά το καλύπτει μία μακρόστενη οπή.

Μερικές ακόμα διαφορές που παρατηρούμε είναι ότι το ένα μικρόφωνο έχει μεταφερθεί από την κάτω μεριά στην πάνω μεριά της συσκευής, ενώ το S Pen έχει επίπεδη επιφάνεια στο κάτω μέρος αντί για την καμπύλη που διαθέτει το stylus του S23 Ultra. Τέλος, τα κουμπιά είναι πιο επίπεδα και λίγο πιο πλατιά, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός είναι πιο τετράγωνος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πλαίσιο από κράμα τιτανίου του Samsung Galaxy S24 Ultra έχει καλύτερη υφή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.