Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον video δημοσίευσε το androidauthority, το οποίο προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα πόση RAM χρειάζεται ένα Android smartphone το 2022. Όπως θα δεις και στο video η ομάδα σημειώνει ότι τα 4GB δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρκετά για ένα μέσο όρο multi tasking. Μόλις τα πιο πρόσφατα τρία ή τέσσερα παιχνίδια θα παραμείνουν στη μνήμη. Τα productivity apps είναι σημαντικά μικρότερα σε σχέση με τα παιχνίδια επομένως θα μπορέσεις να τρέξεις παράλληλα πέντε ή έξι.

Οι ίδιοι επισημαίνουν επίσης ότι τα 12GB στο S21 Ultra, επιτρέπουν ως και 15 παιχνίδια να παραμείνουν ανοιχτά στη RAM ταυτόχρονα, αλλά και ενεργές ιστοσελίδες στον Chrome. Από την άλλη πλευρά, αν και το OnePlus 9 παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά  στη διαχείριση της RAM, η μακρόχρονη χρήση του RAMBoost βοηθά το Android να κάνει καλύτερη χρήση των 8GB. Βάσει όλων των δοκιμών που έκαναν, το androidauthority προτείνει να έχεις σαν στόχο τα 6GB, με τα 8GB να παρέχουν μια ακόμη καλύτερη εμπειρία multitasking. Οι πιο απαιτητικοί, ή καλύτερα οι πολύ απαιτητικοί χρήστες, θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα με τα 12GΒ σαν αυτά του S21 Ultra.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το 6 που έχω στο πόκο φ3 είναι λίγα για multitasking… 8+ μόνο… 12 μια χαρά… Σε 5-6 χρόνια να υποθέσω δεν θα μας φθάνουν τα 16 και θα θέλουμε 24 η 32 gb ram;; Χιχιχι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.