Σύμφωνα με το NokiaPoweruser και άλλες πηγές, η HMD Global θα περάσει κατευθείαν στο Nokia PureView 9.3, ένα πραγματικό flagship με πενταπλή κάμερα της Zeiss και 108MP αισθητήρα.

Συνολικά, σε επίπεδο specs το Nokia PureView 9.3 θα έχει σχεδόν ότι και κάθε άλλο flagship του 2020, δηλαδή Snapdragon 865, LPDDR4X ή LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.0 ή 3.1 αποθηκευτικό χώρο, δυνατό module καμερών, υποστήριξη γρήγορης και ασύρματης φόρτισης, και τα λοιπά.

Σχεδιαστικά, δεν ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε γιατί τα leaks είναι λίγο μπερδεμένα. Ωστόσο, ο Concept Creator αποφάσισε να δημιουργήσει μία εκδοχή του Nokia PureView 9.3 η οποία μοιάζει με τα παλιά αγαπημένα Lumia της Φινλανδικής εταιρείας.

Το Nokia PureView 9.3 που δημιούργησε ο Concept Creator έχει κάμερα κάτω από την επίπεδη οθόνη, το κουμπί απενεργοποίησης στα δεξιά, δύο κουμπιά για τον έλεγχο του ήχου στα αριστερά, και θύρα ακουστικών στην κάτω μεριά, μαζί με τη USB type-C.

Όσον αφορά το module των καμερών, ο Concept Creator το σχεδίασε στρογγυλό και τοποθέτησε τις κάμερες σε διάταξη 1-3-1, ενώ δίπλα στο module πρόσθεσε τριπλό LED flash. Δεν ξέρουμε αν η HMD Global αποφασίσει να επιστρέψει στις ρίζες της Nokia, αλλά το συγκεκριμένο concept του Nokia PureView 9.3 είναι ιδιαίτερα όμορφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.