Η Google έχει καταφέρει να κυκλοφορεί τηλέφωνα με μία ή δύο κάμερες που βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην εφαρμογή GCam που έχουν τα Pixel, και εγώ θα σου πω πώς να την περάσεις στο κινητό σου.

1. Πρώτα πρέπει να τσεκάρεις αν το smartphone σου είναι συμβατό με κάποιο από τα Port που έχουν δημιουργήσει διάφοροι προγραμματιστές. Γι’ αυτό, κατέβασε το Camera2 API Probe και κάνε έναν έλεγχο στα γρήγορα.

2. Αν το τηλέφωνο σου είναι συμβατό, aka “Hardware Support Level” μία από τις τέσσερις επιλογές με πράσινο tik, σιγουρέψου ότι έχεις τηλέφωνο που χρησιμοποιεί τα Google Play Services, γιατί αν δεν τα έχει η εφαρμογή θα κρασάρει.

3. Αφού όλα είναι κομπλέ. Μπες σε αυτήν τη σελίδα από το κινητό και κατέβασε το APK που είναι κατάλληλο για το smartphone σου. Εγκατέστησε το app και κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο.

Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και το τηλέφωνο σου είναι συμβατό τότε το GCam έχει εγκατασταθεί και θα λειτουργεί μία χαρά – σχεδόν γιατί το ποιες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες εξαρτάται από το κινητό που έχεις και το επίπεδο συμβατότητας του hardware.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.