Αρκετά σκούρα τα πράγματα με τον Ant1+ τώρα που δεν δίνει επιστροφές χρημάτων. Κάποιες σκέψεις λοιπόν για όσους θέλουν να ζητήσουν επιστροφή. Αρχικά, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν είχα λόγο να το αγοράσω. Αναφορές στο διαδίκτυο επισημαίνουν ότι ο Ant1+ σου δίνει δήθεν trial 14 ημερών, χωρίς ωστόσο να χρεώνουν την κάρτα. Το κάνουν προφανώς για να παραιτηθείς από το δικαίωμα της υπαναχώρησης.

Επίσης στους όρους αναφέρει  Η Antenna T.V B.V. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρτια λειτουργία και παροχή της Υπηρεσίας χωρίς ωστόσο να εγγυάται την αδιάλειπτη παροχή της Υπηρεσίας και του Περιεχομένου. Άλλος ένας τρόπος να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω.

Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να αναφέρεις ότι η μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους των μεταδόσεων του Ant1+ στην ελεύθερη συχνότητα και η επίσημη ανακοίνωσή τους όπως δημοσιεύθηκε σε μέσα ενημέρωσης, είναι η έμμεση παραδοχή ότι τελικά δεν κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για την άρτια λειτουργεία και παροχή της Υπηρεσίας.

Ο Ant1+ θα απαντήσει αρνητικά εννοείται, επομένως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις τα screenshots από τα emails και να απευθυνθείς στην τράπεζά σου με αμφισβήτηση συναλλαγής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.