Πες ότι έκανες μία αγορά από το Google Play Store και αποφάσισες ότι τελικά δεν σου κάνει. Ευτυχώς, μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά σου – στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

Πριν σου πω το πώς, ας δούμε τις προϋποθέσεις. Αν μπορείς να κάνεις αίτημα για refund τότε πρέπει να κινηθείς γρήγορα, το κατάστημα εφαρμογών δίνει περιθώριο 48 ωρών για να ζητήσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Για να κάνεις αίτημα για refund, ανοίγεις την εφαρμογή του Google Play Store, αναζητάς την εφαρμογή, μπαίνεις στη σελίδα της, πατάς το κουμπί του refund, και επιβεβαιώνεις ότι θες να κάνεις αίτημα για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου.

Μόλις επιβεβαίωσης το refund, θα πάρεις ένα email που λέει ότι έκανες το αίτημα και η Google το επεξεργάζεται. Όταν εγκριθεί το αίτημα σου, η εφαρμογή θα καταργηθεί από τη συσκευή και τα λεφτά θα επιστραφούν στον τρόπο πληρωμής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.