Όσον αφορά το Office λογισμικό, η σειρά Office της Microsoft είναι αυτή που έρχεται πρώτη στο μυαλό. Όπως όλοι γνωρίζουμε η Microsoft έχει εισάγει μια subscription-based έκδοση του Microsoft 365, στην οποία θα πρέπει να είσαι συνδρομητής μηνιαίως ή ετησίως για να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, κάτι που δυστυχώς βγαίνει πολύ ακριβά μακροπρόθεσμα.

Αν χρησιμοποιείς συχνά το Office και δεν μπορείς να αντέξεις πλέον το κόστος της συνδρομής η εφ’όρου ζωής έκδοση της σουίτα εφαρμογών γραφείου Office είναι η καλύτερή σου επιλογή. Ίσως να έχεις απογοητευθεί από το γεγονός ότι η έκδοση Office 2021 Pro κοστίζει $439.99. ωστόσο μπορείς να την αγοράσεις έναντι μόλις 25.61€ στην καμπάνια του Godeal 24..

Αν αγοράσεις πολλαπλές εκδόσεις, σου βγαίνει ακόμη πιο φθηνά, καθώς η genuine lifetime version του Office 2021 Pro πέφτει με αυτόν τον τρόπο στα 13.32€. Μόνο κάτι απλό θέλουμε από εσένα, να θυμηθείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό έκπτωσης για να πάρεις μείωση ως και 62%! Έτσι, όχι μόνο παίρνεις έκπτωση στο λειτουργικό σύστημα των Windows και του MS Office, αλλά και σε πλήθος άλλων εργαλείων λογισμικού.

62% OFF! Microsoft Office 2021 από 13.32€ (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Microsoft διέθεσε τα Windows 10 version 22H2 μέσα στον Οκτώβριο, που η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την πιο σημαντική έκδοση των Windows. Αν και η Microsoft αυτή τη στιγμή εστιάζει στις αναβαθμίσεις των Windows 11, τα Windows 10 αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Windows 11. Άλλωστε, μετά από πλήθος ενημερώσεων και αναβαθμίσεων, τα, Windows 10 είναι πιο σταθερά από ποτέ άλλοτε. Στο Godeal24, τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 7.59€. Αν θέλεις βέβαια να πραγματοποιήσεις αναβάθμιση στα Windows 11,μπορείς να αγοράσεις τα Windows 11 Pro για μόλις 13.01€.

50% OFF! Genuine Windows OS (κωδικός κουπονιού SGO50″)

62% έκπτωση στα Bundles και σε άλλο λογισμικό MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

 

62% έκπωση σε MAC (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

Το Godeal24 έχει έναν ολοκληρωμένο και πλήρως ενημερωμένο κατάλογο προϊόντων που φέρουν εγγύηση 100% και είναι απολύτως νόμιμα. Παράλληλα, μπορείς να αγοράσεις και πλήθος άλλων εργαλειών computer and mobile tool software, όπως τη σειρά IOBIT series, Ashampoo software, Disk Drill και πολλά άλλα.

More Computer Tools: Best Price, Best Products!

Tools for MAC

Το Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και σημαντικού λογισμικού ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστών όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι εφόρου ζωής, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Πως πληρώνουμε

  • Μεταβαίνουμε στη σελίδα των πληρωμών, συνείζουμε σανguest (ή δημιουργούμε έναν λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα στοιχεία της ενότητας Billing Information.

  • Επιλέγουμε το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πιέζουμε “Continue”.

  • Ελέγχουμε για μια τελευταία φορά την παραγγελία και πιέζουμε το”Place Order”.

  • Στη συνέχεια θα έρθουμε σε αυτή τη σελίδα και πιέζουμε το”Choose payment methods”.

  • Τέλος, μπορείς να επιλέξεις τοPayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως εξαιρετική στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η άμεση digital παράδοση, θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: [email protected]

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.