Το Samsung Galaxy Unpacked είναι προγραμματισμένο για τις 17 Ιανουαρίου του 2024, όπου η Samsung θα αποκαλύψει τη νέα σειρά συσκευών της. Μπορείς όμως να πάρεις από τώρα εκπτωτικό κωδικό 50 ευρώ για την αγορά των συσκευών.

Στην ιστοσελίδα του Γερμανού στην ειδική φόρμα μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να πάρεις 50 ευρώ έκπτωση στη τιμή της συσκευής.

Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για προπαραγγελίες από 17 έως 30/01/2024. Θα λάβεις τον κωδικό στο email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή, πριν ή με την έναρξη των προπαραγγελιών. Κατά την προπαραγγελία σου (check-out), αρκεί να εισάγεις τον κωδικό στο ειδικό πεδίο και η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα.

Τα Samsung Galaxy S24 θα είναι το απόλυτο Galaxy AI smartphone και θα το δούμε αναλυτικά πολύ σύντομα με όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες που προσφέρει.

Μπορείς να βρεις την φόρμα του Γερμανού στον εν λόγω σύνδεσμο

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.