Το payzy θέλει συνδρομητές και συνεχίζει να δίνει 10ευρα εντελώς δωρεάν. Μπορείς να βγάλεις γράφοντας έναν συγγενή 20 ευρώ, 10 εσένα και 10 στο λογαριασμό του συγγενή/φίλο σου. Αν δεν έχεις λογαριασμό και προβείς στη δημιουργία ενός θα σου δώσει 10 ευρώ εντελώς δωρεάν για να τα κάνεις ό,τι θέλεις και άλλα 10 από την εγγραφή του συγγενή. Στο συγγενή φίλο θα δώσει και σε αυτόν 10 ευρώ, οπότε αν γράψεις τη μητέρα σου ή τον πατέρα σου μαζεύεις 10ευρα.

Αν μας ρωτήσεις γιατί να εγγραφείς και να δώσεις τα στοιχεία σου για 10 ευρώ θα σου αναφέρουμε ότι ήδη τα έχεις δώσει στις ελληνικές τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Εξάλλου δεν είναι υποχρεωτικό, όποιος θέλει το κάνει ενημερωτικό είναι το άρθρο. Το payzy δεν διαφέρει από τις λοιπές τράπεζες, απλά είναι απολύτως ψηφιακή.

Παράλληλα τρέχει προσφορά όπου αν είσαι συνδρομητής Cosmote σου διπλασιάζει τα GB του προγράμματος Cosmote Neo και σου δίνει διπλάσιο bonus σε όλους τους υπόλοιπους συνδρομητές καρτοκινητής. Μόνο να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να έχεις ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Η διαδικασία εγγραφείς ολοκληρώνεται με μια βίντεο κλήση με εκπρόσωπο, δεν σε ρωτάει απολύτως τίποτα, μόνο το όνομα και σου ζητάει να κρατήσεις την ταυτότητα στη κάμερα και να την λυγίσεις για να πιστοποιήσουν ότι είναι αυθεντική για όλους ασφαλείας.

Κάνε εγγραφή με το email σου εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.