Η Xiaomi είχε ξεκινήσει την εμφάνιση διαφημίσεων στα smartphones της από την εποχή του MIUI 10. Η εταιρεία προβάλλεται μεταξύ άλλων και ως μια εταιρεία υπηρεσιών, με τα έσοδα από τις διαφημίσεις να είναι σημαντικά για αυτήν, καθώς τη βοηθούν να διατηρεί το κόστος των smartphones της σε χαμηλά επίπεδα. Ακολούθησε αυτά τα βήματα, έτσι ώστε να τις περιορίσεις.

MIUI 12

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να απενεργοποιήσουμε το MSA, ή αλλιώς MIUI System Ads. Αρχικά πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Κωδικοί και Ασφάλεια και τέλος στο Εξουσιοδότηση και Ανάκληση. Από εκεί απενεργοποιείς το toggle δίπλα στο msa. Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση και αφού ολοκληρώσεις την ενέργεια, να ξέρεις ότι με αυτό απενεργοποίησες τις περισσότερες διαφημίσεις.

Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείς στο Απόρρητο, Υπηρεσίες διαφήμισης και απενεργοποιούμε το εξατομικευμένες προτάσεις διαφημίσεων. Τέλος, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπαίνεις ξεχωριστά σε κάθε μια από τις εφαρμογές της εταιρείας . Για παράδειγμα, στην εφαρμογή των λήψεων, πατάμε στις τρεις τελείες, πιέζουμε ρυθμίσεις και απενεργοποιείς το Εμφάνιση προτεινόμενου περιεχομένου.

Με πληροφορίες από Unboxing Lab @ Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.