Το YouTube είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Από ψυχαγωγία και ενημέρωση, μέχρι βίντεο που προσφέρουν γνώση ή απλά μας κάνουν να γελάμε. Αρκετοί όμως ακούνε και μουσική από το YouTube, που χωρίς YouTube Premium δεν μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν εκτός εφαρμογής ή με κλειστή οθόνη. Όμως υπάρχει ένας τρόπος για να ακούτε μουσική από την συσκευή, όταν κάνετε κάτι άλλο ή ακόμα και με την οθόνη κλειστή.

Βέβαια το YouTube Premium προσφέρει αρκετά πράγματα, όπως αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις και αναπαραγωγή στο background, αλλά και αναπαραγωγή χωρίς διαδίκτυο, για βίντεο που έχουμε κατεβάσει στην συσκευή μας. Όμως αποτελεί μια ακόμα συνδρομή και όχι τόσο οικονομική, όμως υπάρχει λύση. Τα βήματα είναι πολύ απλά.

  • Ανοίγουμε τον Chrome και μπαίνουμε στο YouTube
  • Βρίσκουμε το βίντεο ή την λίστα που θέλουμε
  • Πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επιλέγουμε “Request Desktop Site”
  • Στέλνουμε το Tab στο παρασκήνιο και πλέον κατεβάζοντας την μπάρα ειδοποιήσεων βλέπουμε το YouTube. Πατάμε Play και είμαστε έτοιμοι.

Τόσο απλά. Ο ήχος συνεχίζει να παίζει ακόμα και αν κλείσουμε την οθόνη, καθώς την αναπαραγωγή αναλαμβάνει ο Chrome. Τόσο εύκολα και απλά!

Η Ελληνική εφαρμογή που δείχνει πόσες κεραίες είναι κοντά σου, ακόμα και τις κρυφές!

Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο γίνεται και στο iOS.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ούτε σε μένα λειτουργεί. Καταρχήν στις 3 τέλειες δεν υπάρχει η ένδειξη request desktop site. Κ απ ότι κατάλαβα το ίδιο κ στους άλλους. Άρα ίσως να γίνετε μόνο για κάποιο λόγο στο δικό σου τηλέφωνο λόγω συγκεκριμένης ρύθμισης

  2. Μία είναι η λύση παίδες: YouTube Vanced
    Είναι εφαρμογή αντί για να μπαίνεις στην ιστοσελίδα ΚΑΙ είναι σαν να έχεις το premium.
    Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι και πολύ νόμιμο, αλλά ποιος νοιάζεται. Λες και θα λείψουν τα χρήματα από τις διαφημίσεις στην Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.