Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα σου δείξουμε πως μπορείς να κατεβάσεις βίντεο από το Youtube πανεύκολα με τη χρήση του stock browser.  Πριν ξεκινήσουμε, φρόντισε να έχεις ενημερώσει τον browser στην τελευταία και πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση . Για τη σύνταξη του οδηγού συμβουλευθήκαμε το θέμα στην επίσημη κοινότητα της Xiaomi. Εκεί συγκεκριμένα, προτείνουν να έχουμε ρυθμίσει την περιοχή σε Ινδία, αλλά εμένα λειτούργησε άψογα σε περιοχή ρυθμισμένη σε Ελλάδα.

  • Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να προβούμε στην εκκαθάριση όλων των δεδομένων και της cache για τον εν λόγω browser
  • Ανοίγουμε τον browser και πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια άνοιξε τον browser και πήγαινε στα Settings. Πατάμε πάνω στις πληροφορίες εφαρμογής.
  • Πατάμε στην έκδοση μερικές φορές μέχρι να ενεργοποιηθεί η λειτουργία προγραμματιστή. Από εκεί ενεργοποιούμε το Youtube download. Κάνουμε reboot.

Ανοίγουμε τον browser και επιλέγουμε τον Youtube Client MIUI Browser. Πλέον δίπλα σε κάθε video θα μας εμφανίζει το πλήκτρο του download.

Προσοχή! Μόλις κάνουμε τις παραπάνω ενέργειες, πιέζουμε το πλήκτρο δίπλα στο εικονίδιο του χειριστηρίου  για να μεταβούμε στο Youtube. Μην επισκέπτεστε το Youtube site, δεν θα δουλέψει, δεν θα εμφανιστεί η επιλογή του download.

Ο οδηγός δοκιμάστηκε σε ένα Xiaomi Redmi 7.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.