Μπορεί η ΑΑΔΕ να έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή του taxisnet στο κινητό μας, δυστυχώς όμως προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει η εφαρμογή για τα Android κινητά, κάτι που δεν επισημάνθηκε στην αρχική ανακοίνωση εκ μέρους του Υπουργείου και στο Δελτίο Τύπου.

Vodafone Springoffer24: Απεριόριστα δεδομένα σε όλους, συμβόλαια, καρτοπρόγραμμα, καρτοκινητή!

Το myAADEapp είναι η επίσημη ψηφιακή εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για φορητές συσκευές, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να ενημερώνονται για τον λογαριασμό τους και να εκτελούν πληρωμές μέσω κάρτας ή μέσω IRIS με άμεση πίστωση της οφειλής τους.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να μεταβάλλει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού για την καταβολή των επιστροφών φόρου και να έχει πρόσβαση στα ραντεβού του, τα αιτήματα που έχει αποστείλει στην ΑΑΔΕ καθώς και τα μηνύματα που έχει λάβει. Τέλος στην ενότητα myWallet μπορεί να κατεβάσει και να αποθηκεύσει χρήσιμα έγγραφα όπως βεβαιώσεις και εκκαθαριστικά, ενώ θα λαμβάνει άμεσα προσωποποιημένες ενημερώσεις για θέματα που τον αφορούν.

Η εφαρμογή για iOS κινητά είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον σύνδεσμο

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ρε είστε μετά καλά σας; δεν φτάνει που μας κλέβουν, θα τους κατεβάσουμε και στο κινητό τώρα;

 2. Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα άρθρα.
  Μέχρι πρότινος, είχαμε ανακύκλωση ανά μήνα, των υποτιθέμενων προσφορών της cosmote.
  Και μάλιστα αν κάνει κανείς αναζήτηση “Cosmote” θα διαπιστώσει ότι υπάρχει 1 άρθρο υποτιθέμενης προσφοράς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο techmaniacs.
  Από την διαφήμιση/προώθηση της Cosmote να πέφτεις στα clickbait;
  Δεν το λες και “εξέλιξη”…

 3. Πιο άχρηστοι δε γίνεται. Με έχετε φέρει στο σημείο για πείσμα να σας κάνω πόλεμο. Δε ντρέπεστε ρε να κάνετε έτσι για ένα μαμημένο κλικ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.