Το marketpass πληρώνει πάλι σε λίγες ημέρες και δυστυχώς έχουμε χάσει την πρόσβαση τόσο στο κινητό όσο και στο email επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βάλουμε την κάρτα σε άλλη συσκευή. Δεν επιθυμώ να κάνω ανανέωση μόνο και μόνο για να ενεργοποιηθεί ξανά ο αριθμός, ειδικά για ένα τόσο ευτελές ποσό.

Και όπως κατάλαβες, γράφουμε αυτό το σύντομο άρθρο για όποιον θέλει να αλλάξει τα στοιχεία. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσαν από το 2102156327 ο χρήστης θα πρέπει να στείλει μήνυμα στο email [email protected]

Σε αυτό θα αναγράφει το πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο έχει αιτηθεί να λαμβάνει την επιδότηση, το ΑΦΜ, το παλαιό κινητό και το email του και το νέο κινητό και το email του, όπως και τον λόγο για τον οποίο επιθυμεί να γίνει η αλλαγή. Δεν μου το ζήτησαν, ωστόσο επισύναψα και μια φωτογραφία της ταυτότητάς μου.

Μόλις αλλάξουν επιτυχώς τα στοιχεία μου θα ενημερώσω το εν λόγω post.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.