Η Samsung αναπτύσσει πάρα πολλές εφαρμογές τις οποίες εγκαθιστά από προεπιλογή στα τηλέφωνα της και αρκετές αποτελούν εφαρμογές συστήματος που είναι μέρος του One UI. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Play Store και μπορούν να τις κατεβάσουν όλοι οι χρήστες Android με συμβατές συσκευές. Ωστόσο, ειδικά τα Samsung smartphones δεν λαμβάνουν ενημερώσεις για αυτές τις εφαρμογές από το κατάστημα εφαρμογών της Google, αλλά από το Galaxy Store της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Οι εφαρμογές οι οποίες ενημερώνονται μόνο μέσω του Galaxy Store είναι: AR Canvas, AR Emoji Sticker, Battery Guardian, Battery Tracker, File Guardian, Galaxy App Booster, Gallery Widget, iWorkConverter, Media File Guardian, Memory Guardian, Object Eraser, Samsung Music, Samsung Notes, και Thermal Guardian.

Για να ενημερώσουμε αυτές τις εφαρμογές, ανοίγουμε το Galaxy Store, πατάμε το κουμπί του μενού κάτω δεξιά, και επιλέγουμε τις ενημερώσεις. Το κατάστημα εφαρμογών της Samsung πραγματοποιεί άμεσα έλεγχο για ενημερώσεις και εμφανίζει την επιλογή ενημέρωσης όλων των εφαρμογών. Για να κάνουμε έναν επιπλέον έλεγχο, μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων, επιστρέφουμε στην αρχική οθόνη του καταστήματος και μπαίνουμε πάλι στο σχετικό μενού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.