• Να σημειώσω, ότι δεν έχω ούτε το S10, ούτε το Note 10 για να το δοκιμάσω αν λειτουργεί
  • Το βρήκαμε στο XDA Developers και το γράφουμε σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει.
  • Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας, bootloops ή οτιδήποτε θέμα προκύψει με τη συσκευή. Το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Βεβαιώσου αρχικά, ότι έχεις εγκατεστημένο το τελευταίο και πιο πρόσφατο One UI 2.1 update. Λειτουργεί μόνο σε optimized ή high performance και η ανάλυση της οθόνης δεν πρέπει να είναι σε WQHD+. Εγκατέστησε το Activity Launcher App από το Play Store.

  • Άνοιξε τον Activity Launcher από το συρτάρι εφαρμογή και στο search box πληκτρολόγησε τις λέξεις motion ή smoothness και θα είσαι σε θέσει να βλέπεις ένα Activity με com.android.settings.$HighRefreshRatesSettignsActi vity
  • Πίεσε πάνω σε αυτό και θα πρέπει να ανοίξει (βεβαιώσου ότι δεν χρησιμοποιείς την WQHD+ ανάλυση οθόνης και δεν βρίσκεσαι σε κανένα power saving mode.
  • Επέλεξε το high refresh rate (120Hz) και πίεσε στο Apply. Η οθόνη σου πλέον θα ανανεώνεται στα 120Hz.   

Να σημειώσουμε πως δεν ευθυνόμαστε για τυχόν προβλήματα στην συσκευή που μπορεί να προκύψουν και φυσικά ούτε για την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτε δεν έχει, έχω το Samsung galaxy note 10 plus Android 10 one ui 2.1 και δεν έχει τίποτα σχετικά με τα Hz

  2. μεγάλη μούφα ρε παιδιά. Ψαξτε το λίγο πριν. techmaniacs ειναι η σελίδα. θελει πολυ μυαλό οτι πρεπει να υποστηριζει το hardware κατι τετοιο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.