Η εγγραφή κλήσεων μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για κάποιους, με την ίδια την Google ίσως να την προσθέσει σε μελλοντική έκδοση του Android. Μπορεί να την χρειαστείς σε περιπτώσεις που δεν θέλεις να ξεχάσεις σημαντικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής κλήσης για παράδειγμα.

Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις που τα έχεις βάλει με ένα μη εξυπηρετικό μέλος της εξυπηρέτησης πελατών μιας εταιρείας, οργανισμού κλπ. Ή αν κάποιος σε απειλεί. Αν και υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές καταγραφής κλήσεων στο Android, πολλοί κατασκευαστές το προσθέτουν ως native feature για να βοηθήσουν τους χρήστες να προβούν στην εγγραφή γρήγορα και εύκολα. Όπως επισημαίνει το XDA το feature έρχεται προεγκατεστημένο στο P30 Pro, ανάλογα με την αγορά.

Αν χρησιμοποιείς, οποιαδήποτε Huawei και Honor συσκευή που τρέχει το EMUI 9 μπορείς να προσθέσεις την εγγραφή των κλήσεων εγκαθιστώντας το apk που θα βρεις παρακάτω. Δεν χρειάζεσαι root, απλά βεβαιώσου ότι τρέχεις την τελευταία και πιο προσφάτως διαθέσιμη EMUI 9 έκδοση (Android 9 Pie) και εγκατέστησε το apk. Αν και το apk έχει βγει από ένα ήδη υπάρχον EMUI 9 build, αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι είναι ασφαλές δεν έχεις παρά να επισκεφθείς αυτή τη σελίδα.

Κατέβασέ το από εδώ (είναι το link που δίνει το xda)

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις μου χαλασε το κινητό με το που το κατέβασα . Δε μπορώ να πραγματοποιήσω ή να λάβω κλήσεις, ούτε μηνύματα. Δεν αναγνωρίζει την κάρτα σιμ. Δεν ξέρω τι να κάνω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.