Η Microsoft σκοπεύει να προβεί στην αργή διάθεση του Windows 10 November Update μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά αφού αυτή έχει πλέον ολοκληρωθεί μπορείς να την κατεβάσεις στο κοντινό μέλλον με τη χρήση του προγράμματος Windows Insider. Αν δεν γνωρίζεις ήδη, το Insider πρόγραμμα παρέχει πρώιμη πρόσβαση σε επερχόμενες εκδόσεις των Windows 10, με τη χρήση τριών επιπέδων – fast, slow, release preview, επιτρέποντας στους developers και τους χρήστες να δοκιμάσουν νέα χαρακτηριστικά πριν αυτά γίνουν επισήμως διαθέσιμα.

Επειδή ακριβώς η εταιρεία χρησιμοποιεί το Release preview ring για να τεστάρει τελικές εκδόσεις κάθε μελλοντικού update πριν αυτό γίνει διαθέσιμο στις συσκευές, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το channel για να αναβαθμίσουμε τους υπολογιστές μας. Αν και τεχνικά είναι η τελική έκδοση, η Microsoft χρησιμοποιεί το Release Preview Ring για να εντοπίσει και ανιχνεύσει προβλήματα με νέα features πριν η ενημέρωση γίνει διαθέσιμη στους χρήστες.

Για να κάνεις τον υπολογιστή σου να κατεβάσει την November Update ακολούθησε τα εξής βήματα:

  • Άνοιξε τα settings, πίεσε στο Update & Security
  • Κάνε κλικ στο Windows Insider Program
  • Πίεσε, το Get started button
  • Κάνε link τον λογαριασμό σου (καλό είναι να τον έχεις ήδη εγγράψει στο πρόγραμμα Windows Insider)
  • Όταν φθάσεις στην οθόνη “Pick your Insider settings” επέλεξε το Release Preview. Η επιλογή μπορεί να εμφανίζεται και σαν Just fixes, apps, and drivers, ανάλογα σε ποια έκδοση λειτουργικού βρίσκεσαι.
  • Μόλις επιβεβαιώσεις τις αλλαγές κάνε reboot.

Μόλις ολοκληρώσεις τα συγκεκριμένα βήματα, τώρα που η November 2019 Update είναι διαθέσιμη στο Release Preview Ring, ο υπολογιστής σου θα την κατεβάσει αυτόματα μέσω του Windows Update.

Τέλος, μετά την εγκατάσταση της Windows 10 1909 έκδοσης, καλό είναι να αφαιρέσετε τη συσκευή σας από το πρόγραμμα. Σε αυτήν την περίπτωση:

  • Πάμε πάλι στα Settings, Update & Security, κλικ στο Windows Insider πρόγραμμα
  • Πήγαινε το toggle προς το off κάτω από την ενότητα “Stop getting preview builds”.
  • Αφού ολοκληρώσεις τα βήματα (μετά την 1909 η επιλογή είναι διαθέσιμη σε όλους), η συσκευή θα σταματήσει να λαμβάνει preview εκδόσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.