Η Huawei ξεκίνησε τη διάθεση του EMUI 10, του custom Android interface βασισμένο σε Android 10 τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους. Το EMUI 10 άλλαξε ριζικά την εμπειρία των χρηστών και έφερε βελτιωμένα οπτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων νέων οθονών για την Always On Display. Αν και το EMUI 10 πρόσθεσε πλήθος έγχρωμων AOD επιλογών για Huawei και Honor smartphones με AMOLED οθόνες, μπορείς να εγκαταστήσεις custom AOD wallpapers χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε PNG φωτογραφία της επιλογής σου, αν έχεις ήδη λάβει το EMUI 10.1 update.

Το μέλος του XDA Developers, Kamcho84 πρόσφατα ανέφερε τη διαδικασία εγκατάστασης custom AOD wallpapers σε οποιαδήποτε Huawei συσκευή που τρέχει EMUI 10.1 και σε οποιαδήποτε Honor συσκευή με το magic UI 3.1. Αν και προφανές, θα είναι καλό να αναφέρουμε ότι η μέθοδος αυτή θα λειτουργήσει μόνο σε συσκευές εξοπλισμένες με OLED / AMOLED οθόνες που υποστηρίζουν always on display ήδη. Ο SilviuO δημιούργησε έναν οδηγό για το πως να εγκαταστήσεις custom AOD wallpapers σε EMUI 10.1 συσκευές.

Για να λειτουργήσει η μέθοδος, θα πρέπει να εγκαταστήσεις το Huawei Themes app από το App Gallery. Αν η συσκευή σου χρησιμοποιεί τα HMS Core αντί για τα GMS Core το app θα πρέπει να είναι προεγκατεστημένο. Το θέμα το βρίσκεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

XDA Forums thread: EMUI 10.1 AOD THEMES – PNG’s & HOW To change pictures 

Για να θέσεις ένα custom AOD wallpaper απαιτείται να εγκαταστήσεις ένα custom theme και να το εφαρμόσεις με το themes app. Μπορείς να επιλέξεις είτε από τα θέματα που δημιούργησε ο  SilviuO είτε να δημιουργήσεις το δικό σου με τη χρήση μιας PNG φωτογραφίας με μαύρο background της επιλογής σου. Αν επιλέξεις το τελευταίο, το μέλος έχει τα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία και την εφαρμογή custom themes.

Η μέθοδος λειτουργεί σε Huawei P40/P40 Pro/P40 Pro+ καθώς και σε Huawei P30 συσκευές καθώς έχουν ήδη λάβει το EMUI 10.1. Στα Huawei Mate 30  η stable έκδοση του EMUI 10.1 καταφθάνει αυτόν τον μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.