Ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση για το επερχόμενο Galaxy smartphone της Samsung; Η τιμή; Τα specs; Μάλλον όχι. Είναι πως η Samsung κατάφερε να λυγίσει το cover glass χωρίς να το σπάσει, όπως ακριβώς το βλέπετε στη LetsGoDigital concept φωτογραφία ακριβώς από πάνω.

Η Samsung συνεργάστηκε με την Ιαπωνική Sumitomo Chemical για να προμηθευτεί ένα διαφανές πολυϊμίδιο το οποίο μπορεί να λυγίσει πολλές φορές χωρίς κάποιες ορατές διαφορές. Θα συνδεθεί με το flexible OLED panel  από κάτω με μια εξαιρετικά ισχυρή κόλλα που η Samsung ανέπτυσσε εδώ και αρκετά χρόνια. Αποκαλείται ως optical transparent adhesive film (OCA) και μπορεί να λυγίσει πολλές φορές διατηρώντας το αρχικό μέγεθος και σχήμα.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung μπορεί να μην μοιάζει σαν το Infinity Flex prototype που είχαμε δει, καθώς εξετάζονται πέντε διαφορετικοί τύποι μεντεσέδων από την KH Vatec. Πρόκειται για πολλή Ιαπωνική τεχνολογία και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε στη πράξη το smartphone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.