Τα Xiaomi Redmi Airdots wireless BT headphones υιοθετούν την τεχνολογία BT 5.0 και προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αποτελεί μια ιδανική πρόταση για εσένα που θέλεις να προβείς στην αγορά ασύρματων ακουστικών. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κάθε ακουστικό ξεχωριστά ή και μαζί. Το κάθε ένα εξοπλίζεται με μπαταρία 40 mAh και σου προσφέρει 4 ώρες λειτουργίας. Μπορούν μάλιστα να φορτίσουν από την ενσωματωμένη θήκη, η οποία διαθέτει μπαταρία 300 mAh.

Στο κουτί θα βρεις ένα ζευγάρι ακουστικών και τη θήκη τους, αλλά και το user manual που σε βοηθά στο σετάρισμα. Το BT 5.0 προσφέρει γρήγορη ταχύτητα του ήχου, σταθερή σύνδεση και χαμηλή κατανάλωση. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε, ότι εξοπλίζονται με τεχνολογία μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος, επομένως δεν πρέπει να ανησυχείς για την ποιότητα της κλήσης. Στο Cafago.com η τιμή τους αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 30 ευρώ, αν χρησιμοποιήσεις το κουπόνι CC6024, αυτή πέφτει στα 22 ευρώ.

Αγόρασέ τα από το Cafago.com με το κουπόνι CC6024 από το Cafago.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρέπει να φύγει με priority line για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει τελωνείο. Οπότε η τιμή του μαζί με το κουπόνι βγαίνει 32.8 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.