Η ομάδα πίσω από την δημοφιλής εφαρμογή Pushbullet, επιστρέφει με μια νέα πολύ χρήσιμη εφαρμογή με όνομα Portal, που επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων από έναν υπολογιστή στο Android, απευθείας μέσω Wi-Fi. Έτσι, εάν έχουμε κάποια μεγάλα αρχεία στο PC ή το Mac μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Portal για να τα μεταφέρουμε στο Android κινητό ή το tablet μας, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουμε κάποιο καλώδιο.

Portal - Android app1

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή στο κινητό, είναι να επισκεφθούμε την σελίδα του Portal ( portal.pushbullet.com ) από τον υπολογιστή μας και να σκανάρουμε με την εφαρμογή το QR Code για να συνδεθούν μεταξύ τους. Στην συνέχει μεταφέρουμε τα αρχεία που θέλουμε με drag & drop στον browser μας και αυτά μεταφέρονται στην Android συσκευή μας.

Portal - Android app2

Το Portal μπορεί να μεταφέρει πολλαπλά αρχεία και φακέλους εάν χρησιμοποιούμε τον Chrome. Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροCortana: Η Microsoft λέει πως θα γίνει διαθέσιμη στο Android τον Ιούλιο
Επόμενο άρθροH Samsung ίσως να αργήσει να φτιάξει δικές της GPUs
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ