Έχουμε δει διάφορες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Z Fold 3 και μέχρι τώρα ξέραμε ότι θα έχει εξωτερική οθόνη με μέτρια προς μικρά bezels. Όμως, ένας tipster δημοσίευσε έναν πίνακα που ανατρέπει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο tipster το επόμενο foldable της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας θα έχει αρκετά μικρότερη εξωτερική οθόνη. Ο πίνακας λέει ότι η εξωρετική οθόνη του Galaxy Z Fold 3 θα είναι 5,4 ίνστες με 2.260 x 816 pixels, ενώ το Galaxy Z Fold 2 έχει 6,32 ίντσες εξωτερική με την ίδια ανάλυση.

Σε αντίθεση με την εξωτερική οθόνη, η εσωτερική θα είναι λίγο μεγαλύτερη. Το Galaxy Z Fold 2 έχει 7,6 ίντσες οθόνη και το Samsung Galaxy Z Fold 3 αναμένεται να έχει 7,7 ίντσες εσωτερική οθόνη με αναλογία 4.3:2 – παίζει να έχει double-fold form;. Κατασκευαστής της οθόνης θα είναι η Samsung Display.

Το ίδιο leak αναφέρει πληροφορίες και για το Galaxy Z Flip 3 – μπορεί να λέγεται και 2 – που θα έχει επίσης οθόνες από τη Samsung Display. Εδώ η εταιρεία θα αυξήσει την εσωτερική από τις 6,7 ίντσες στις 6,8 ίντσες και την εξωτερική από τις 1,1 ίντσες στις 1,9 ίντσες. Το clamshell θα έχει punch hole.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.