Στα πλαίσια της ανακοίνωσης των Nokia 5.1, 3.1 και 2.1, η HMD Global είχε κάποια πολύ ευχάριστα νέα για όλους τους φανατικούς οπαδούς της εταιρείας. Ο Global Marketing Manager της Nokia, Niel Broadley, επιβεβαίωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι το Android P θα καταφθάσει σε όλα τα smartphones της Nokia που έχει διαθέσει μέχρι στιγμής. Και αυτό, είναι μέρος της υπόσχεσης που έχει δώσει για τη διάθεση γρήγορων ενημερώσεων.

Όλες οι συσκευές της εταιρείας θα αναβαθμιστούν, από το οικονομικό low-end Nokia 1 στο flagship 8 Sirocco όπως και οι συσκευές που ανακοινώθηκαν σήμερα. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές βρίσκονται εντός του παραθύρου των δυο ετών που απαιτεί η Google για flagships updates. Το Nokia 7 Plus ήδη έχει λάβει το update.

Είναι γεγονός ότι η Nokia έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, όσον αφορά την διατήρηση των συσκευών της όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες. Το Android Oreo έφθασε στο Nokia 3 τον Απρίλιο, το Android 8.1 έφθασε στα 6 και 5 τον Μάρτιο. Είναι απίστευτο πόσο εύκολο είναι να διατηρηθεί ένα handset ενημερωμένο όταν δεν υπάρχουν OEM skins ή πάροχοι στη μέση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.