Το Microsoft Surface Duo είχε αρχίσει να θυμίζει λίγο το Google Pixel 4a, γιατί η κυκλοφορία του συνέχεια έπαιρνε αναβολές. Από τη μία, αυτό ήταν καλό για τους χρήστες, γιατί πολύ απλά γίνονταν leak όλο και περισσότερες πληροφορίες για το smartphone.

Στα τελευταία νέα, έχουμε τα αξεσουάρ του Microsoft Surface Duo, φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα το design του, και την τιμή με την οποία θα το λανσάρει ο τεχνολογικός κολοσσός.

Microsoft Surface Duo final leaks price date

Ο όχι και τόσο γνωστός leaker/tipster του Twitter @samsungbloat, τον οποίο τυχαίνει να ακολουθώ γιατί απλά κάποιος άλλος έκανε κάποτε retweet ένα leak του, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες με το Microsoft Surface Duo και τα αξεσουάρ του.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν το design της συσκευής και δείχνουν ως κύριο αξεσουάρ ένα stylus “Made by Microsoft”. Το smartphone μάλλον θα έχει ειδικές λειτουργίες αποκλειστικά για τα Microsoft Surface Earbuds, μία παράξενη προστατευτική θήκη που μοιάζει με περίβλημα, και – λογικά – στο κουτί θα έχει φορτιστή και καλώδιο USB type-C to USB type-C.

Microsoft Surface Duo final leaks price date

Για τα χαρακτηριστικά του smartphone δεν έχουμε τίποτα νεότερο και από ότι φαίνεται παίζει να μην γίνει καν launch event. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι αποστολές του Microsoft Surface Duo θα ξεκινήσουν τελικά στις 10 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 1.399 δολάρια ή κάπου στα 1.188 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.