Πριν από λίγες ημέρες αρκετοί τυχεροί από εμάς γίναμε συνδρομητές skroutz plus με κόστος 0.01 σε μια εξαιρετική προσφορά από εκείνες που δεν συμβαίνουν συνέχεια. Υπάρχει ωστόσο πολιτική ορθής χρήσης που αναφέρεται στους όρους χρήσης του skroutz και ισχύουν τα εξής:

Η χρήση της Υπηρεσίας και τυχόν πρόσθετων παροχών και διαδραστικών λειτουργιών μπορεί να γίνει μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Η Εταιρεία δικαιούται να περιορίσει κατά την κρίση της ή να διακόψει την παροχή της Υπηρεσίας σε Μέλος το οποίο πραγματοποιεί περισσότερες από τριάντα (30) αποστολές μέσω της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ» ανά τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες.

Το κάθε Μέλος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έως τρεις (3) διαφορετικές διευθύνσεις εντός Ελλάδας για την παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιεί μέσω της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ» σε χρονικό διάστημα 30 (τριάντα) ημερολογιακών ημερών.

Η παροχή της Υπηρεσίας που αφορά τα δωρεάν μεταφορικά δεν είναι διαθέσιμη στα Μέλη στις περιπτώσεις που η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιείται μέσω του Προγράμματος “Δόσεις για όλους”, καθώς επίσης και στις περιπτώσεις που οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από συνεργαζόμενα με την Εταιρεία καταστήματα, τα οποία βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Δεν επιτρέπεται η χρήση της Υπηρεσίας σε Μέλος το οποίο κάνει χρήση αυτής κατά κύριο λόγο προς διευκόλυνση της εμπορικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής ή ελευθέριας επαγγελματικής του δραστηριότητας, κατά την κρίση της Εταιρείας.

Το Μέλος υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, τις εφαρμογές και λοιπές επιμέρους παροχές σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη, τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε απώλεια, ζημία, βλάβη ή δυσλειτουργία στην Εταιρεία ή/και σε τρίτους.

Το Μέλος κατά τη χρήση της Υπηρεσίας δεν δικαιούται να:

α) παραχωρήσει, υπο-παραχωρήσει ή άμεσα ή έμμεσα μεταβιβάσει, εκχωρήσει με ή χωρίς αντάλλαγμα, την πρόσβαση ή/και τη χρήση της Υπηρεσίας σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, και

β) επιτρέψει σε οποιοδήποτε τρίτο ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο να επωφεληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση της Υπηρεσίας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί τους απαραίτητους κατά την ανέλεγκτη κρίση της ελέγχους για την βελτιστοποίηση της Υπηρεσίας και τη διασφάλιση ορθής χρήσης της Υπηρεσίας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και την κείμενη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.