Η αναζήτηση του καλύτερου για τις ανάγκες σου deal, είναι ομολογουμένως μια δύσκολη υπόθεση όσον αφορά ένα μεταχειρισμένο iPhone. Οι τιμές ποικίλουν, αν και εξαρτώνται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ωστόσο όμως, παίζει ρόλο και η εποχή και χρειάζεται κοινή λογική για να το κατανοήσουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Uptradeit.com που παρακολουθεί τις τιμές μεταχειρισμένων συσκευών, αυτό που παρατηρεί είναι ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων iPhone τείνουν να σημειώνουν πτώση λίγο μετά την περίοδο των Χριστουγέννων. Η ζήτηση για τέτοιες μονάδες αυξάνεται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η ζήτηση μειώνεται μετά τις γιορτές και οι τιμές πέφτουν. Επομένως αν κάποιος έχει ένα χρησιμοποιημένο iPhone να πουλήσει θα πρέπει να το κάνει πριν τα Χριστούγεννα, ενώ αν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο καλύτερα να περιμένεις μετά τις γιορτές.

Το γράφημα που ακολουθεί δείχνει την αλλαγή στις τιμές των μεταχειρισμένων μοντέλων από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι το Γενάρη του 2021 και από τον Δεκέμβριο του 2022 μέχρι τον Γενάρη του 2022. Εκτός δηλαδή από τα iPhone 7 και iPhone 12 mini που είδαν τις τιμές τους να αυξάνονται, όλα τα άλλα μοντέλα που περιλαμβάνονται στο γράφημα σημείωσαν πτώση. Επιπλέον, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι ότι τα παλαιότερα μοντέλα έχουν ακόμη μεγαλύτερη πτώση.

iphone price

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.