Αν παίζετε Pokémon Go, θα ξέρετε σίγουρα πόσο μεγάλη κατανάλωση έχει στην μπαταρία του κινητού σας. Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε παίκτη, είναι μάλλον ο εντοπισμός ενός σπάνιου Pokémon που ψάχνει για ώρες, και ξαφνικά… το κινητό να κλείνει από μπαταρία.

PokemonGo-

Η κατανάλωση αυτή είναι αναμενόμενη, αφού το δημοφιλές παιχνίδι για κινητά της Nintendo, χρησιμοποιεί το GPS, τον επεξεργαστή γραφικών, τα δεδομένα και την κάμερα, ενώ απαιτεί από εσάς να έχετε την οθόνη σε καλή φωτεινότητα ώστε να μπορείτε να δείτε σε εξωτερικούς χώρους… όλα την ίδια στιγμή.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε σύντομα μια νέα συσκευή για να παίζεται με άνεση το αγαπημένο σας παιχνίδι και θέλετε να μάθετε ποια έχει την λιγότερη κατανάλωση, ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube και δείχνει έξι από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς σε ένα τεστ μπαταρίας, τρέχοντας φυσικά το Pokémon Go.

Στο τεστ χρησιμοποιήθηκαν, τα iPhone 6S Plus, LG G5, HTC 10, Samsung Galaxy S7 Edge, Nexus 6P αλλά και το OnePlus 3.

Για να μάθετε ποιο τηλέφωνο είναι το καλύτερο για να παίζετε Pokémon Go δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.