Νέες υπηρεσίες streaming ταινιών κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους, σχεδόν κάθε ημέρα. Επομένως, το δωρεάν και το νόμιμο συνάμα, περιεχόμενο είναι σπάνιο και περιορισμένο, που φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αλλά το Sony Crackle είναι μια πραγματικότητα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία streaming είναι εντελώς δωρεάν για χρήση στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, και υπάρχει εδώ και μια δεκαετία. Και θα ρωτήσεις, κάτι που είναι απόλυτα φυσικό, πως μπορείς να έχεις πρόσβαση αφού είναι μόνο για Αυστραλία και ΗΠΑ. Με ένα VPN μπορείς να έχεις πρόσβαση, ή απλά έναν proxy addon στον Chrome. Δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένες υπηρεσίες VPN για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Είμαστε ανοιχτοί όμως, να μας ρωτήσετε ό,τι θέλετε στα σχόλια από κάτω αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα.

Ένα από το πολύ ωραία features του Sony Crackle  είναι ότι μπορείς να προβείς σε streaming ταινιών και σειρών σε πλήθος συσκευών. Μπορείς να έχεις πρόσβαση μέσω του PC σου, με΄σω browser, αλλά και στο smartphone ή στο tablet σου. Το design μινιμαλιστικό και εύκολο στη χρήση. Μην περιμένεις το περιεχόμενο του Netflix, αλλά έχει αρκετές ταινίες και σειρές να περάσεις την ώρα σου.

Κάτι που δεν μας άρεσε είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις σειρές και ταινίες για offline θέαση. Κάτι τέτοιο δικαιολογείται από το επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο βασίζεται. Δηλαδή, είναι δωρεάν, υποιστηριζόμενο από διαφημίσεις, βασίζεται σε αυτές και στα έσοδά από αυτές για να προσφέρει δωρεάν τις ταινίες του. Σίγουρα δεν αντικαθιστά το Netflix, αλλά καλύπτει κάποια κενά και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να ρωτήσετε στα σχόλια.

Η ιστοσελίδα της υπηρεασίας https://www.sonycrackle.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.