Ο Brandon Watson της Microsoft σε μια επιστολή του, εξέφρασε τις σκέψεις του για το τι φταίει για την αποτυχία των Windows Phones. Υποστήριξε, ότι η ευθύνη για την αποτυχία της πλατφόρμας βρίσκεται στους OEMs και στους παρόχους. Τονίζει συγκεκριμένα, ότι η υποστήριξη των κατασκευαστών θα είχε σώσει την πλατφόρμα, ενώ παραδέχεται ότι ήταν αδύνατο η Microsoft να νικήσει το Android και το iOS, γιατί οι κατασκευαστές δεν το ενθάρρυναν κάτι τέτοιο και δεν βοηθούσαν σε αυτήν την κατεύθυνση.

Είχαμε καινοτόμα σχέδια για την πλατφόρμα, δουλέψαμε σκληρά, είχαμε καινοτόμες ιδέες που ποτέ δεν ήρθαν στο φως. Ωστόσο η βιομηχανία, προχώρησε γρηγορότερα μπροστά και δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε.

Αναμφίβολα, το λειτουργικό σύστημα των Windows Phones είχε τα δικά του πολύ δυνατά σημεία, όπως το σύστημα των tiles, για το οποίο η Microsoft έδειξε ιδιαίτερη φροντίδα στη δημιουργία του. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι απέτυχε εξαιτίας της γρήγορης ανάπτυξης των ανταγωνιστών, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες της Microsoft να μην είναι αρκετές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.