Το τελευταίο και πιο πρόσφατο report του AnTuTu, απαντά, σε ένα από τα πιο καίρια ερωτήματα που μας απασχολεί σήμερα όταν αναζητούμε το ιδανικό smartphone. Με τον καλύτερο δείκτη απόδοσης/τιμής, προς τα που θα πρέπει να προσανατολιστώ; Η έρευνα συμπεριλαμβάνει συσκευές εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως που διεξήγαγαν δοκιμές επιδόσεων μέσω του AnTuTu και καταχώρησαν τα αποτελέσματα στη βάση δεδομένων της υπηρεσίας. Αν πρέπει να κοιτάξουμε σε μια μόλις παράμετρο των νέων αυτών στοιχείων για το Q2, εύκολα θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι τα μεγέθη οθονών αυξάνονται εκθετικά.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή specs; Η πλειοψηφία των smartphones του report περιλαμβάνει οθόνη 5.5 ιντσών, 1080p ανάλυση, 4GB RAM και 64GB storage και Android 8 oreo. Θυμηθείτε, ότι οι άνθρωποι τείνουν να περνάν από το AnTuTu μόνο τα νεότερα smartphones, επομένως αυτά τα specs είναι έγκυρα για το πλήθος των smartphones που έκαναν το ντεμπούτο τους το πρώτο μισό του έτους.

Όπως σημειώσαμε στις προηγούμενες γραμμές, η μετάβαση στις 5.5 ίντσες ως η πιο δημοφιλής διαγώνιος ακολουθούμενη από εκείνη των 6 ιντσών, είναι μια πραγματικότητα. Η ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς των οθονών των 6 ιντσών είναι εύκολα παρατηρήσιμη, ενώ στην έρευνα τονίζεται ότι σύντομα θα πάρει την θέση της πιο δημοφιλούς, εκθρονίζοντας εκείνη των 5.5 ιντσών. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, είναι ότι οι αναλύσεις 1440p, όπως στα Galaxy S8 και Galaxy S9, καταλαμβάνουν μόνο ένα μικρό μερίδιο, ενώ αντίθετα, η κανονικότητα φαίνεται να είναι τα 1080p.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.