Έχετε ποτέ ευχηθεί να μπορούσατε να ακούσετε μία τυμπανοκρουσία, ή ίσως ένα κομμάτι γέλιου τύπου sitcom των 90s, αφού πείτε ένα καλό αστείο; Η Google μπορεί να φέρει σύντομα αυτά και άλλα ηχητικά εφέ στην εφαρμογή Phone, ονομάζοντας τα audiomojis.

Σύμφωνα με το TheSpAndroid, η Google εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία ήχου για την εφαρμογή Phone by Google. Ανακαλύφθηκε στη beta έκδοση 124, φαίνεται να υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με ηχητικά εφέ και αντιδράσεις που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Google αποκαλεί αυτές τις ηχητικές αντιδράσεις audiomojis και αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνολικά έξι. Αυτές οι αντιδράσεις περιλαμβάνουν: τυμπανοκρουσίες, θλίψη, χειροκρότημα, party pooper, γέλιο και κακά. Εκτός από τα ηχητικά εφέ, αυτές οι αντιδράσεις λέγεται ότι θα συνοδεύονται από κινούμενα σχέδια, όπως το παρακάτω gif με το τύμπανο.

Google audiomojis

Δεν είναι σαφές πώς θα εμφανιστεί η λειτουργία σε αυτή την εφαρμογή, καθώς λέγεται ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις στον κώδικα που βρέθηκε. Η πηγή εικάζει ότι θα μπορούσε να εμφανίζεται στην οθόνη του καλούντος όταν συνομιλείτε με κάποιον, ή μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο αν έχετε τη λειτουργία Call Screen.

Δεδομένου ότι η λειτουργία εμφανίζεται στην πρόσφατη έκδοση beta της εφαρμογής Phone, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη καμία εγγύηση ότι η Google θα δημοσιοποιήσει τα audiomojis.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.