Η Foqus επίσημος διανομέας των Poco smartphones στην Ελλάδα, ανακοινώνει σήμερα τα Poco X5 και Poco X5 Pro στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα μαθαίνουμε και τις επίσημες τιμές των συσκευών, οι οποίες έχουν ως εξής: Το Xiaomi Poco X5 5G καταφθάνει στα 299 ευρώ, ενώ το Poxo X5 Pro 5G θα καταφθάσει στη τιμή των 429 ευρώ.

Το Poco X5 5G αποτελεί μια πρόταση μεσαίας κατηγορίας, η οποία καταφθάνει με τον Snapdragon 695 στα 6nm, ικανός για όλες τις καθημερινές διεργασίες. Εξοπλίζεται με μια οθόνη AMOLED των 6.67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η μπαταρία του είναι των 5.000 mAh, ενώ τα επίσημα νούμερα της Poco αναφέρουν φόρτιση σε 68 λεπτά.

Από κάμερες θα συναντήσουμε μια των 48MP, μια των 8MP ultrawide και μια των 2MP. Η Xiaomi αναφέρει σχετικά με αυτήν: Το τριπλό σύστημα κάμερας 48MP ultra-HD με εξαιρετική απόδοση χρώματος και βελτιστοποίηση εικόνας χειρίζεται εύκολα διάφορα σενάρια λήψης. Έτσι, μπορείτε να απαθανατίσετε ό,τι βλέπετε.

Παρατηρούμε λίγο θόρυβο με τον υπερευρυγώνιο παρά το γεγονός ότι το εργαστήρι μας έχει καλό φωτισμό. Επίσης τα 8MP δεν φαίνεται ότι είναι αρκετά αν και σε γενικές γραμμές έχουμε ιδιαίτερα αξιόλογο αποτέλεσμα. Περισσότερα μπορείς να δεις στο video που ακολουθεί.

Το Poco X5 Pro 5G από την μεριά του προωθείται ως το το ελαφρύτερο και πιο λεπτό κινητό της σειράς Χ. Το κλασικό κομψό επίπεδο πλαίσιο επιστρέφει, με μαύρο bezel και κίτρινα πλήκτρα. Το πίσω μέρος διαθέτει πάνελ 2.5D και μοναδικό φινίρισμα.

Εδώ ο χρήστης θα συναντήσει μια FHD+ Flow AMOLED 6.67 ιντσών οθόνη, που την χαρακτηρίζει η εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και η ανάλυση, ενώ δεν απουσιάζουν τα 120Hz.  Το POCO X5 Pro 5G διατίθεται με RAM 8GB, με δυνατότητα επέκτασης έως και 13GB χάρη στην τεχνολογία Επέκτασης RAM που χρησιμοποιεί 5GB διαθέσιμου χώρου ROM για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Σε αυτές βοηθά και ο  Snapdragon 778G, ενώ από κάμερες έχουμε μια κύρια των 108MP, μια των 8MP υπερευρυγώνια και μια 2MP macro.

Η κύρια κάμερα 108MP συνδυάζει έναν εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα με τη δύναμη της τεχνολογίας 9-in-1 pixel-binning για εκπληκτική ανάλυση, ακόμη και στο σκοτάδι. Χάρη στην ισχυρή υπολογιστική ικανότητα βελτιώνονται σημαντικά η ταχύτητα κλείστρου, καθώς και η ταχύτητα απεικόνισης. Η λειτουργία Vlog πιο ανανεωμένη από ποτέ με πολλαπλά online templates (πρότυπα) και φίλτρα που σας βοηθούν να δημιουργείτε γρηγορότερα σύντομα βίντεο υψηλής ποιότητας. Η λειτουργία Draft σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τα βίντεό σας ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις καινούριες ιδέες που έχετε κάθε φορά.

Τέλος, εξοπλίζεται με μπαταρία 5.000 mAh με τη φόρτιση εδώ να αγγίζει τα 67W, ώστε το 30% να έλθει σε μόλις 7 λεπτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.