Το Pocophone F1 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τηλέφωνο το οποίο παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στην Ινδία και στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε για την διαθεσιμότητά του σε άλλες 65 αγορές, εκ των οποίων μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα. Το Poco F1 (γνωστό και ως Pocophone F1 είναι η πρώτη συσκευή της Poco, ένα νέο subbrand της Xiaomi. Εξοπλίζεται με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως έχουμε γράψει αναλυτικά σε προηγούμενα άρθρα, ενώ όσον αφορά το software, αντί να τρέχει μια κανονική έκδοση του MIUI, η συσκευή καταφθάνει με μια customized έκδοση γνωστή ως MIUI for Poco.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή διαθέτει ένα συρτάρι εφαρμογών, αναζήτηση στο συρτάρι εφαρμογών και πολλά system optimizations. Η κανονική έκδοση του MIUI δεν έχει συρτάρι εφαρμογών, κάτι που σύμφωνα με το XDA Developers κάνει πολλούς χρήστες να προβαίνουν στο download ενός τρίτου launcher. Με το Poco F1, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τρίτο launcher πλέον.

Όπως διαβάζουμε στο XDA Developers, η Xiaomi ανέφερε, ότι ο Poco Launcher θα γίνει διαθέσιμος στο Play Store για Xiaomi συσκευές, αν και προς το παρόν σε Xiaomi Mi A2 που δοκίμασαν να τον κατεβάσουν, ανέφερε ότι το early access program είναι πλήρες προς το παρόν.

Play Store Link – Poco Launcher

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.