Τα Poco F5 και Poco F5 Pro έχουν πλέον ημερομηνία ανακοίνωσης και είναι στις 9 Μαΐου. Την ημερομηνία την ανακοίνωσε η ίδια η Poco, ενώ επιβεβαίωσε πως και οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν μαζί.

H Poco, που είναι υπομπράντα της Xiaomi, μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει τα χαρακτηριστικά των συσκευών, όμως η Qualcomm Ινδίας μας είπε πως το Poco F5 θα έρθει με τον Snapdragon 7+ Gen 2.

Σήμερα η Poco Ινδίας δημοσίευσε ένα teaser για την συσκευή, που δείχνει ένα μέρος του σχεδιασμού του, με την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής.

https://twitter.com/POCOGlobal/status/1651134014324109318

Ακόμα δεν έχουμε υλικό για το Poco F5 Pro, που σημαίνει πως πιθανότατα θα κυκλοφορήσει λίγο μετά το Poco F5 στην αγορά. Το σίγουρο είναι πως θα κάνει το ντεμπούτο του από την Ινδία, όμως λογικά σύντομα θα έρθει και στην Ευρώπη.

Το Poco F5 φημολογείται πως θα είναι μια έκδοση του Xiaomi Redmi Note 12 Turbo, για την παγκόσμια αγορά, ενώ το Poco F5 Pro θα είναι το Redmi K60 με το όνομα της Poco. Άλλωστε τα Redmi Note 12 Turbo και Redmi K60 είναι συσκευές που κυκλοφορούν αποκλειστικά στην Κίνα και τα νέα ονόματα σηματοδοτούν την έξοδό τους στον υπόλοιπο κόσμο.

https://twitter.com/IndiaPOCO/status/1651135406908542977

Το Poco F5 Pro, αν οι φήμες ισχύουν, θα έρθει με τον Snapdragon 8+ Gen 1, που παραμένει ένα τρομερά δυνατό και ικανό Chip, που συναντάμε σε ναυαρχίδες, ακόμα και της φετινής χρονιάς.

Αν οι συσκευές έρθουν στα μέρη μας στην σωστή τιμή, πιθανότατα θα είναι το απόλυτο Value for Money, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι να τα ανακαλύψουμε!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.